top of page

Menu november
Hapje van de chef
Wildkroket
rode bietsla, truffelmayonaiseReuze gamba
Pompoencrème, jus van strandkrabGekoeld tussendoortje
Fazant
Gebakken witloof, open kroket met shiitakeBombe galetta
IJs met speculoos en mokkaPrijs per persoon
Zonder drank: 55,- EUR / All-In: 89,- EUR / Menu per tafelMenu december
Hapje van de chef
Wildboudin
Appel - honing - crunch van cordycepsScampi
Peterseliewortel - krokante salieGekoeld tussendoortje
Hertenkalf
Boschampignons - spruitenbeignet - wildjusGepocheerde peer
Mascarponeroom - gezouten karamelPrijs per persoon
Zonder drank: 55,- EUR / All-In: 89,- EUR / Menu per tafelAangepaste data december
Op 27 en 28 december serveren wij ons 'feestdagen-menu'. ​
Op zaterdag kan u bij ons terecht van 18u tot 21u.
Op zondag kan u bij ons terecht tussen 12u en 14u.
​
Vergeet niet om tijdig te reserveren daar de plaatsen beperkt zijn.
​
Karl en Christel
bottom of page
