top of page
Maandmenu


Menu november



Hapje van de chef


Wildkroket
rode bietsla, truffelmayonaise


Reuze gamba
Pompoencrème, jus van strandkrab


Gekoeld tussendoortje


Fazant
Gebakken witloof, open kroket met shiitake


Bombe galetta
IJs met speculoos en mokka


Prijs per persoon
Zonder drank: 55,- EUR / All-In: 89,- EUR / Menu per tafel



Menu december



Hapje van de chef


Wildboudin
Appel - honing - crunch van cordyceps


Scampi
Peterseliewortel - krokante salie


Gekoeld tussendoortje


Hertenkalf
Boschampignons - spruitenbeignet - wildjus


Gepocheerde peer
Mascarponeroom - gezouten karamel


Prijs per persoon
Zonder drank: 55,- EUR / All-In: 89,- EUR / Menu per tafel


Aangepaste data december
Op 27 en 28 december serveren wij ons 'feestdagen-menu'.

​

Op zaterdag kan u bij ons terecht van 18u tot 21u.
 

Op zondag kan u bij ons terecht tussen 12u en 14u.


​

Vergeet niet om tijdig te reserveren daar de plaatsen beperkt zijn. 

​

 

Karl en Christel

bottom of page