top of page
Maandmenu


Menu december



Hapje van de chef


Wildboudin
Appel - honing - crunch van cordyceps


Scampi
Peterseliewortel - krokante salie


Gekoeld tussendoortje


Hertenkalf
Boschampignons - spruitenbeignet - wildjus


Gepocheerde peer
Mascarponeroom - gezouten karamel


Prijs per persoon
Zonder drank: 55,- EUR / All-In: 89,- EUR / Menu per tafel


Aangepaste data december
Op 27 en 28 december serveren wij ons 'feestdagen-menu'.



Menu januari



Hapje van de chef


Bietjes
Burrata - walnootolie - zuurdesemcroutons


Kabeljauwhaasje
Prei - citroenboter


Gekoeld tussendoortje


Rollade van parelhoen en zwarte pens
Wintergroenten - spekaardappelen


Parfait van gezouten caramel
Notenkrokantje


Prijs per persoon
Zonder drank: 57,- EUR / All-In: 92,- EUR / Menu per tafel



Menu februari



Hapje van de chef


Roosje van gerookte zalm
Komkommer - advocadoroom


Sint-Jacobsvrucht
bloemkool - kruidenolie


Gekoeld tussendoortje


Surf en turf van gamba en konijn
Pastinaak - sluimererwt - trostomaat bearnaisesaus


Verfijnde patisserie


Prijs per persoon
Zonder drank: 57,- EUR / All-In: 92,- EUR / Menu per tafel

​

Op zaterdag kan u bij ons terecht van 18u tot 21u.
 

Op zondag kan u bij ons terecht tussen 12u en 14u.


​

Vergeet niet om tijdig te reserveren daar de plaatsen beperkt zijn. 

​

 

Karl en Christel

bottom of page