top of page

Menu december
Hapje van de chef
Wildboudin
Appel - honing - crunch van cordycepsScampi
Peterseliewortel - krokante salieGekoeld tussendoortje
Hertenkalf
Boschampignons - spruitenbeignet - wildjusGepocheerde peer
Mascarponeroom - gezouten karamelPrijs per persoon
Zonder drank: 55,- EUR / All-In: 89,- EUR / Menu per tafelAangepaste data december
Op 27 en 28 december serveren wij ons 'feestdagen-menu'. Menu januari
Hapje van de chef
Bietjes
Burrata - walnootolie - zuurdesemcroutonsKabeljauwhaasje
Prei - citroenboterGekoeld tussendoortje
Rollade van parelhoen en zwarte pens
Wintergroenten - spekaardappelenParfait van gezouten caramel
NotenkrokantjePrijs per persoon
Zonder drank: 57,- EUR / All-In: 92,- EUR / Menu per tafelMenu februari
Hapje van de chef
Roosje van gerookte zalm
Komkommer - advocadoroomSint-Jacobsvrucht
bloemkool - kruidenolieGekoeld tussendoortje
Surf en turf van gamba en konijn
Pastinaak - sluimererwt - trostomaat bearnaisesausVerfijnde patisserie
Prijs per persoon
Zonder drank: 57,- EUR /
All-In: 92,- EUR /
Menu per tafelâ
Op zaterdag kan u bij ons terecht van 18u tot 21u.
Op zondag kan u bij ons terecht tussen 12u en 14u.
â
Vergeet niet om tijdig te reserveren daar de plaatsen beperkt zijn.
â
Karl en Christel
bottom of page
